CÉGBEMUTATÁS


A Szatmár Kőfaragó Kft. 2010-ben alakult. Alapítója id. Danka István. 1973 óta sírköves Nagyecseden. Azóta is aktívan dolgozik az üzemben. A kőfaragás, sírkő, és műkő készítést tanult, mester vizsgáját Budapesten szerezte.

Folyamatosan fejleszti és bővíti az üzemet, mely egy kis bérház és annak udvaráról indult, most pedig saját gyártó üzem, fedett és nyitott raktár, és terület tartozik hozzá Nagyecseden a temető közelében.

Én, Danka Gábor 2010-ben csatlakoztam hozzá, és így alakult meg a Szatmár Kőfaragó Kft. Középiskolai tanulmányaimat Nyíregyházán, a Vásárhelyi Pál Építőipari Vízügyi Szakközépiskolába végeztem, utána a Debreceni Egyetem műszaki főiskolai karán folytattam. Az iskolák után az építőiparban helyezkedtem el, Debrecenben. Technikusként kezdtem, és lépésenként feljebb lépve főépítésvezetőként hagytam abba az ottani munkámat. Ez nagyjából 10 évig tartott.

A műhelyben megtalálható a modern tehnológia és a hagyományos kőmegmunkálás. Cégünk irányelve, jó áron, jó minőséget produkálni, magyar munkaerővel. Az alapanyagot olaszországból, kínából, és indiából importáljuk, és azokat az üzemünkben dolgozzuk fel saját gépeinkkel. Kőmegmunkáló gépeink nagy része olasz gyártmányok. Folyamatosan fejlesszük magunkat, mind gyártás, mind anyag beszerzés területén.


A cég megalapítása óta új területen is dolgozunk. Az építőipar felé is terjeszkedtünk. Az épületeken lévő minden nemű köves munkával foglalkozunk.

Jó áron, jó minőséget produkálni, magyar munkaerővel.

+36-20/530-0857     danka.gabor83@gmail.com